Stajlar

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ YAZ STAJI

Yaz stajı yapacak öğrencilerimiz için gerekli bilgi ve dokümanlar bu sayfada bulunmaktadır. Burada staj işlemleri adım adım anlatılmış, zorunlu staj raporunun nasıl hazırlanacağı hakkında bilgi verilmiştir. Doldurulması gerekli formların yazıcı çıktıları bu sayfadan alınabilir.

Staj komisyonuna başvurmadan önce buradaki bilgileri okuyup ilgili formlardaki kendiniz ve firma ile ilgili yerleri eksiksiz doldurup ve onaylatınız.

Yapacağınız stajda başarılar dileriz.

Staj Komisyonu
------------------------------------------------------------------------------

• Onayı alınmamış yerlerde staj yapılamaz. Staj çalışması, Bölüm Staj Komisyonunun, öğrencinin staj başvurusunu kabul ettiği tarihten daha önce başlatılamaz. Yeterli zaman öncesinde staj başvurusu yapılmalıdır.

• Staj raporu, spiralletilmiş günlük özet formları ve not formları (kapalı zarfta) her yıl Staj komisyonunun belirleyip ilan ettiği tarihe kadar Bölüm Öğrenci İşlerine imza karşılığında teslim edilecektir. Zamanında teslim edilmeyen raporlar değerlendirilmeyecektir.

• Öğrenciler stajlarını yaptıkları yaz dönemini izleyen GÜZ DÖNEMİ (yani staj raporlarını teslim edecekleri dönem içinde) ders kayıtlarında hangi stajlarını yapmış iseler o staja ait derse kayıt olmaları gerekmektedir.

Staj 1 için (IM200),  Staj 2 için (IM300)

Örn: Temmuz 2018’de yapılan bir staj için 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi (1.Dönem) ders kayıtlarında ilgili staj dersi seçilecektir.

------------------------------------------------------------------------------

Stajla ilgili inşaat mühendisliği bölümü öğrencileri için Staj Bilgilendirme Afişi

İnşaat Mühendisliği Bölümü StajKuralları

İnşaat Mühendisliği Bölümü Yaz Stajı Raporu Yazım Kılavuzu